У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Japanese Tonkotsu Ramen 豚骨ラーメン или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is one of the most famous ramens in Japan. We made ramen noodles in the previous episode. In this video, we will make the Tonkotsu Ramen with shio flavor. The recipe includes how to make pork bone broth, tare, shio flavor sauce, the aroma oil, and Chashu. [Ingredients] The Recipe Is For Three Serves Pork Broth: Pork Spine Bones 1.5kg Onion 250g (1 Large Size) Dried Shiitake Mushroom 20g (6) Braised Pork Belly (Chashu): Pork Belly 500g Water 900g (3½ Cup) Glutinous Rice Wine 100g (Almost ½ Cup) Soy Sauce 150g (More Than ½ Cup) Mirin 200g (Almost 1 Cup) Brown Sugar 20g (2 Tbsp) Ginger 20g (3 Slices) Garlic 10g (2 Cloves) Scallion 30g (2 Bunches Of Connected Shoots) Salted Flavour (Shio): Water 250g (1 Cup) Dried Kombu 30g (1 Strip) Mussels 200g (6) Sea Salt 12g (1 Tbsp) Mirin 25g (2 Tbsp) Soy Sauce 5g (1 Tsp) Aroma Oil: Lard 30g (2½ Tbsp ) Garlic 30g (⅔ Head) Toppings: Braised Pork Belly (Chashu) Seasoned Bamboo Shoots (Menma) 9 Strips Ramen Eggs(Ajitsuke Tamago) 3 Scallion (Negi) 20g Dried Seaweed (Nori) 6 Pieces #TonkotsuRamen #TonkotsuRamenRecipe #HowToMakeTonkotsuRamen