• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Traeger Smoked Baby Back Ribs/Costillas de Cerdo скачать в хорошем качестве

Traeger Smoked Baby Back Ribs/Costillas de Cerdo 4 years ago

#babybackribs #ribs #rub #bbqrub #bbqseason #bbqseasoning #yummyfood #yum

#foodchannel #youtuberlife #yummy #foodie

#traegergrill #traegernation #grill #traeger

#barbequetime #barbeque #foodie #barbeques #bbq #barbecue #foodporn #grilling

#barbequefood #barbequesauce #barbequeribs #bbqbieten

#bbqporn #meat #bbqtime #smoker

#manmeatbbq #meatporn #bbqnation

#barbequeseason

#howtobbqright

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Traeger Smoked Baby Back Ribs/Costillas de Cerdo
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Traeger Smoked Baby Back Ribs/Costillas de Cerdo в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Traeger Smoked Baby Back Ribs/Costillas de Cerdo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Traeger Smoked Baby Back Ribs/Costillas de Cerdo в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Traeger Smoked Baby Back Ribs/Costillas de Cerdo

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA! Instagram: maicols.kitchen Facebook: Maicol's Kitchen TikTok: @maicolskitchen Ingredients: 1 rack of ribs - I prefer Baby Back ribs, but Spare ribs can be used. Killer Hogs AP Rub Killer Hogs The BBQ Rub Brown Sugar Honey 1/2 a stick of unsalted Butter Directions: Prepare ribs by removing the membrane from the Bone Side. Trim any excess fat if needed. Apply AP rub to the bone side followed by applying The BBQ Rub. Allow to set on the ribs for 20 minutes prior to flipping and repeating on the meat side. After the rub has set on both sides, place the ribs in a preheated smoker set to 275 degrees. Smoke for 2.5 hours spraying every 50 minutes with apple juice. Remove the rack and place meat side down on a bed of brown sugar, 5 pats of butter and honey. Wrap in aluminum foil sealed tightly and place back on the smoker meat side down for another 1 and 15 minutes. Once complete, remove from smoker and empty contents of the aluminum foil into a bowl and reserve for the glaze. Remove rack of ribs from foil and glaze with previously removed liquids. Raise the temperature of the smoker and return the ribs to the grill and place to allow the glaze to set. Once they are to your desired color and finish, remove and enjoy. Ingredientes: La cantidad de costillas deseadas (yo prepare dos) Costillitas. El primer paso para prepararlas es despegar la mebrana que cubre los huesos. No olviden quitarlas de sus costillas antes de cocinarlas. En el lado de los huesos agregar un poco de sazón Killer Hog A P y de BBQ. Dejar cada lado y dejarlos unos 20 minutos para que el sazón se pegue a la carne, sin olvidar sazonar todos lados, incluyendo los extremos . Luego de que pasen los 20 minutos de cada lado colocarlas en la parrilla de ahumar. Utilizar la madera de sabor al gusto. En la parrilla tengo madera con sabor a cereza y la temperatura esta a 275 grados. Cada 50 minutos voy a rociar las costillas con jugo de manzana hasta que hayan pasado 2 horas y medias. Sobre papel de aluminio agrego un puñado de azúcar morena clara, 5 pedazos de mantequilla, un poco de miel. Agregar un poco de el sazón usado para las costillas. Voltear las costillas con la parte de la carne hacia abajo sobre los ingredientes que acabo de colocar. Las envuelvo en el papel de aluminio y al cerrarlas asegurar de doblar el papel hacia arriba. Colocar las costillas en la parrilla con la parte de la carne hacia abajo por 1 hora y 15 minutos. Luego de 1 hora y 15 minutos voy a cristalizar las costillas pero primero en un tazón atrapo el jugo que tienen las costillas. Con una brocha aplico un poco de el jugo en las costillas donde este un poco seco. Las pongo a la parrilla por unos 3 a 5 minutos. La parrilla debe de estar a 450 grados para cristalizar las costillas.

Comments
  • Traeger Juicy Lucy 4 years ago
    Traeger Juicy Lucy
    Опубликовано: 4 years ago
    4504
  • Copycat Black Pepper Chicken on the Blackstone 8 months ago
    Copycat Black Pepper Chicken on the Blackstone
    Опубликовано: 8 months ago
    550
  • Why I Wrap Ribs in Butcher Paper... 1 year ago
    Why I Wrap Ribs in Butcher Paper...
    Опубликовано: 1 year ago
    518437
  • 432Hz- Fall Into Deep Healing Sleep, Regenerates Body and Mind, Emotional and Physical Healing
    432Hz- Fall Into Deep Healing Sleep, Regenerates Body and Mind, Emotional and Physical Healing
    Опубликовано:
    0
  • Stuffed Pork Belly 9 months ago
    Stuffed Pork Belly
    Опубликовано: 9 months ago
    706
  • Aaron Franklin describing how he trims a brisket at Brisket Camp 2015 10 years ago
    Aaron Franklin describing how he trims a brisket at Brisket Camp 2015
    Опубликовано: 10 years ago
    2080606
  • Bell Pepper stuffed with Ratatouille, A French Classic Reinvented! | Chef Jean-Pierre 6 days ago
    Bell Pepper stuffed with Ratatouille, A French Classic Reinvented! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 6 days ago
    40215
  • Chopped Cheese on the Blackstone 9 months ago
    Chopped Cheese on the Blackstone
    Опубликовано: 9 months ago
    1135
  • 12 Common Mistakes - Beginner Pellet Grill Owners Make 3 years ago
    12 Common Mistakes - Beginner Pellet Grill Owners Make
    Опубликовано: 3 years ago
    752209
  • Не жарьте больше Скумбрию. Готовьте её только так и вы подсадите на этот рецепт всю семью 2 years ago
    Не жарьте больше Скумбрию. Готовьте её только так и вы подсадите на этот рецепт всю семью
    Опубликовано: 2 years ago
    3946069

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS