У нас вы можете посмотреть бесплатно Doenjang jjigae '1' (The easiest version) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#PaikJongWon #DoenjangJjigae #KoreanCuisine Doenjang jjigae is easier to make than kimchi jjigae! One of the Korean cuisine's basic recipes, doenjang jjigae! ======================= Doenjang jjigae (soybean paste stew) [Ingredients] Soybean paste 1/3 cup (60g) Water 4 cup (750mL) Minced garlic 1/2 tbsp (8g) Anchovy for broth 10 pieces (20g) 1/2 summer squash (130g) 1/2 onion (80g) Oyster mushroom 1 cup (80g) Green onion 2/3 cup (60g) 2 Cheongyang peppers (14g) 1/2 red pepper (7g) Tofu 1/2 pack (180g) [Directions] 1. Cut summer squash, onion, and tofu into a decent size. 2. Tear apart oyster mushroom with hands. 3. Cut Cheongyang pepper, red pepper, and green onion at 1-cm thickness. 4. Remove the head and gut from anchovy and break into thirds. 5. Boil trimmed anchovy, water, and onion in a pot. 6. Once the broth boils, add oyster mushroom, summer squash, minced garlic, and soybean paste. 7. When the stew boils, add green onion, Cheongyang pepper, and red pepper. 8. When the stew boils again, add tofu and boil for another minute to finish.