У нас вы можете посмотреть бесплатно Khaujpoob Tso (Fresh Vermicelli Noodles with Blanched Vegetables and Spicy Sauce) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: 1. 1 Bag 16 oz rice flour 2. 1 Bag 14 oz tapioca starch 3. 5 Cup water *Combine #1 and #2 as the dry ingredients together in the mixing bowl. Water Roux: 1. 1 Cup rice flour from the 16 oz bag above. 2. 5 Cup water from above. *Mix the ingredients well together and cook until bubbles forming in the pot. Let Water roux cool for 20 to 25 minutes. *Add water roux with the dry ingredients. Combine it well together and use kitchen aid to mix the batter for 4 to 5 minutes. Batter should be soft and look like cool whip texture. Spicy sauce ingredients: 1. 1 Tablespoon sugar 2. 1/4 Cup boiling hot water *Mix sugar and hot water together until sugar dissolve and set aside to let it cool. 3.3 Garlic cloves 4. 7 to 8 Thai chili peppers 5. 4 Tablespoon Lucky fish sauce 6. 3 Tablespoon lime juice 7. 1 Teaspoon mushroom seasoning 8. Cilantro