• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Master The Classics: Brandy Crusta скачать в хорошем качестве

Master The Classics: Brandy Crusta 7 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Master The Classics: Brandy Crusta
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Master The Classics: Brandy Crusta в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Master The Classics: Brandy Crusta или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Master The Classics: Brandy Crusta в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Master The Classics: Brandy Crusta

I thought it might be nice to release this historic drink, one of the most quintessential in the cannon created in the Fair city of New Orleans. The Brandy Crusta is one of the most important drinks in cocktail history because it marks the first time citrus juice was used in a cocktail and one of the first cocktails that used a complex presentation garnish. It even predates the Sazerac and is credited as a precursor to the Sidecar.This game changing tipple was created by Joseph Santini at the City Exchange Bar in New Orleans around 1850. A decade later Jerry Thomas published it in his seminal work The Bon Vivant's Guide in 1862 and that ensured that the recipe survived. Here's a link to the tools I'm using in this video: Graduated Jigger: https://amzn.to/2O4Yg6a Shaking Tin Set: https://amzn.to/2v57lor Japanese Bitters Dasher:https://amzn.to/2O4yX3Z OXO Y Peeler: https://amzn.to/2AyyBR9 And if you want to look at our larger amazon store for all things drink making and bartender you can find that here: https://www.amazon.com/shop/theeducat... Any purchases you make from our storefront really help the show because thanks the the Amazon Affiliate Program will get a small kickback on every sale and every little bit helps. And if you wanted to support the show in the form of a monthly donation we have started a Patreon and you can find that here:   / theeducatedbarfly   There are some nice perks and subscriptions start at just one dollar. Here's the Specs: 1.5oz or 45ml Cognac .5oz or 15ml Cointreau .5oz or 15ml Maraschino Liqueur .75oz or 20ml Lemon Juice 2 Dashes Angostura Bitters Sugar Rim Lemon Peel Garnish

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5