У нас вы можете посмотреть бесплатно 咖啡包🍞 滿室咖啡香氣☕加入合桃、乾果非常搭。 Coffee bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
工作聯系:[email protected] Facebook: https://www.facebook.com/sally2015myc... Instagram: https://instagram.com/sally_n_you?igs... [豆腐芝士焦糖蛋糕] Tofu Cheese Caramel Cake 4吋。免焗蛋糕,小份量。6吋模份量在()內: • 豆腐芝士焦糖蛋糕 Tofu Cheese Caramel Cake 4吋。免焗蛋糕,... [叉燒餐包] 茶樓經典點心。with English recipes and 한국어 식단: • [叉燒餐包] 茶樓經典點心。with English recipes and 한국어 식단 [芝士奶蓋戚風蛋糕] 6吋with English recipes and 영국식 조리법으로: • [芝士奶蓋戚風蛋糕] 6吋with English recipes and 영국식 ... [蛋撻(曲奇皮) 小份量配方]with English recipes and 영국식 조리법으로: • 蛋撻(曲奇皮) 小份量配方with English recipes and 영국식 ... 咖啡包🍞 滿室咖啡香氣☕加入合桃、乾果非常搭。 Coffee bread 食譜: 麵包粉 200g 糖 20g 鹽 2g 酵母 3g 蛋 60g 奶+水 80g (一半一半) 牛油 20g 咖啡粉 6g 餡料: 乾果(預先浸軟)、合桃 做法: 麵包粉、糖、鹽、酵母、蛋、奶全部混合 靜置30分鐘(水合法) 麵團成團後 加入牛油、咖啡粉混合 待第一次發酵 約1小時 取出排氣加入合桃、乾果混合 分等份滾圓 麵團休息15分鐘 造型 放入模具 待第二次發酵 塗上蛋液 放入預熱170度焗爐 焗20分鐘 recipe: 200g bread flour sugar 20g salt 2g Yeast 3g Egg 60g Milk + water 80g (half and half) Butter 20g Coffee powder 6g Filling: walnuts, dried fruit (pre-soaked) practice: Mix bread flour, sugar, salt, yeast, eggs and milk Let stand for 30 minutes (hydration method) After the dough is formed Add butter and coffee powder to be fermented for the first time about 1 hour Take out the exhaust and add walnuts and dried fruits to mix Roll in equal parts Dough rests for 15 minutes modeling put in mold for the second fermentation coat with egg wash Bake in a preheated 170 degree oven for 20 minutes #咖啡 #咖啡包 #Cafe #SallysLife #Homemdae #Recipe #烹任 #Cooking #Sharing #HongKong #Lifestyle #美食 #Foodie #食譜 #莎莉美食生活頻道 @SallysLife @Homemdae @Recipe @烹任 @Cooking @Sharing @HongKong @Lifestyle @美食 @Foodie @食譜 @莎莉美食生活頻道 @咖啡 @咖啡包 @Cafe