У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Fried Daikon Mochi Recipe (Chinese Turnip Cake) | Cooking with Dog или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This easy fried Daikon Mochi using a fresh and juicy daikon radish is a Japanese-style Chinese Turnip Cake or radish cake also known as “law bok gow.” Originally, turnip cake is steamed in a container but today we’re pan-frying it to make quick and easy daikon mochi. How to Make Daikon Mochi https://cookingwithdog.com/recipe/dai... (serves 2) 100g Daikon Radish (3.5 oz) 40g Regular Rice Flour or Joshinko (1.4 oz) 40g Mochiko or Shiratamako, sticky/sweet rice flour (1.4 oz) 2 pinches of Salt 8g Dried Shrimp, shelled (0.3 oz) 3g Dried Sliced Shiitake Mushrooms (0.1 oz) or substitute: 2 dried shiitake mushrooms 30g Spring Onion Leaves, chopped (1.1 oz) use the shrimp and shiitake broth to adjust the consistency of the dough Vegetable Oil Dipping Sauce - Ponzu, citrus-based sauce or substitute: vinegar and soy sauce mixture Sesame Oil Karashi Hot Mustard We would appreciate it if you could add subtitles for this video! http://www.youtube.com/timedtext_vide... Thank you for your support! Order Francis T-shirts and Apron! https://cookingwithdog.com/merchandise/ Order Francis Bento Box, Bento Bag and Chopsticks! https://cookingwithdog.com/bentoandco/ You might also enjoy ... Buri Shabu Shabu • Buri Shabu-Shabu ぶりのしゃぶしゃぶ 作り方レシピ Crepes • How to Make Christmas Crepes (Strawberry a... https://cookingwithdog.com / cookingwithdog / cookingwithdog / cookingwithdog https://google.com/+cookingwithdog / cookingwithdog / cookingwithdog / cookingwithdog みずみずしい大根を使った簡単な大根もちは、中国の料理である蘿蔔糕(ルオポガオ)がもとになっています。本来は型に入れて蒸すので時間がかかりますが、今回はフライパンで手軽に作りました。 大根もちの作り方 https://cookingwithdog.com/ja/recipe/... <材料>(2人分) 大根:100g 上新粉:40g もち粉または白玉粉:40g 塩ふたつまみ 干しむきえび:8g 乾燥スライスしいたけ:3gまたは干し椎茸2枚 青ねぎ:30g ※固さ調節は海老か椎茸の戻し汁 サラダ油 たれ ポン酢、ごま油、練り辛子 字幕表示可 ※このビデオに他の言語で字幕を追加していただけるととても助かります! http://www.youtube.com/timedtext_vide... いつも応援していただき本当にありがとうございます! フランシスのTシャツとエプロンを注文! https://cookingwithdog.com/ja/merchan... フランシスのお弁当箱、巾着袋、お箸セットを注文! https://cookingwithdog.com/ja/bentoan... こちらもオススメです♪ ぶりしゃぶしゃぶ • Buri Shabu-Shabu ぶりのしゃぶしゃぶ 作り方レシピ クレープ • How to Make Christmas Crepes (Strawberry a... Music courtesy of Audio Network