У нас вы можете посмотреть бесплатно Raisin Buns или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Facebook page: / belmerlion Associated with Bonding in the kitchen: / @bondinginthekitchen3476 Raisin Buns Ingredients: 560 grams plain flour 280 grams full milk 11 grams instant dry yeast 1 large egg 100 grams margarine 50 grams fine sugar 8 grams salt 8 grams vanilla Sugar 150 grams rasins Baking temperature: 180°C Baking time: 15 minutes Baking time may vary depending on the type and accuracy of your oven. Tip: The dough rising time may vary, because room temperature are different in every household. There are ways to make the dough rise faster. You may want to check it on google. For me I dont think is necessary, if your room temperature is 18°C and higher. It may take longer to proof in a lower temperature, just check the dough now and then to get the volume you wanted. Sometime the yeast smell can be over powering. Adding just enough vanilla sugar can demolish the yest smell and not tasting like vanilla when baked.