• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

what I eat in a week / veganuary recipe inspiration 🌿 скачать в хорошем качестве

what I eat in a week / veganuary recipe inspiration 🌿 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
what I eat in a week / veganuary recipe inspiration 🌿
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: what I eat in a week / veganuary recipe inspiration 🌿 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно what I eat in a week / veganuary recipe inspiration 🌿 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон what I eat in a week / veganuary recipe inspiration 🌿 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



what I eat in a week / veganuary recipe inspiration 🌿

🍇 recipes: soba noodle salad: cooked soba noodles, edamame 1 heaping tbsp peanut butter, 1 tbsp each soy sauce & rice vinegar, 1 tsp miso paste, grated ginger, black pepper, water as needed cucumber, bell pepper, red onion, fresh parsley cashews mushroom radicchio salad: 1/4 head of radicchio, thinly sliced buckwheat & chickpeas mushrooms, onion, garlic, balsamic vinegar, salt (sautéed in olive oil) hummus and extra virgin olive oil for serving pancakes: 2/3 cup (85g) flour, 1 tsp baking powder, salt, cinnamon 2/3 cup soy milk + 1 tbsp apple cider vinegar, 1 banana (mashed) vegan butter, maple syrup and flakey salt for serving banana bread: 4 bananas, 1/3 cup (80ml) oil, 1/3 cup (80ml) plant milk, 1 tbsp apple cider vinegar, vanilla 1/4 cup coconut sugar, 1/4 cup white sugar, 2 1/4 cups flour, 1 tsp baking powder, 1 tsp baking soda, salt chocolate chips + chopped hazelnuts 180°C, 55-60 minutes cool down completely before slicing, unlike me *a version of amanda ducks‘ blueberry lemon banana bread meal prep chopped salad: farro, chickpeas, cucumber, radishes mint and parsley extra virgin olive oil, lemon juice, pomegranate molasses salt, pepper, sumac, ground coriander brothy beans: fried garlic + rosemary, soaked white beans, salt, water (simmer until beans are tender, about 70 minutes) mushroom masala: 1 large onion, 2 cloves of garlic, small piece of ginger 2 packets mushrooms, quartered 1 tsp fennel seeds, ground coriander, cumin, paprika; 1/2 tsp chili flakes (or to taste) 2 tbsp tomato paste, 1 can coconut milk 1 tsp garam masala (added after cooking) handful spinach (chopped), handful parsley, juice from 1/2 lemon rice porridge: 1/2 cup (55g) short-grain rice, 1 1/2 cups (750ml) liquid, I do soy milk and water, pinch of salt 1 large apple, cinnamon, sugar, salt crushed almonds and salt tofu souvlakia: *inspired by @creamy_confusion marinade: 1/4 cup (60ml) olive oil, juice and zest from 1 lemon, 1 tbsp oregano, 1 tbsp maple syrup, 2 cloves of garlic (minced), salt and pepper *marinade 2 pressed blocks of tofu for at least 1 hour beet salad: 3 small roasted beets (sliced thinly), 1/2 head of radicchio (optional), juice from 1/2 lemon, salt, fresh mint, sumac *marinade for at least 1 hour to serve: rice, extra tofu marinade fennel seed tomato pasta: 1 onion, 2 cloves of garlic, 1 packet mushrooms, 1 tsp fennel seeds - all sautéed in olive oil 1 tbsp tomato paste, tomato passata (about 1/2 cup or 150g), black pepper, pasta water cooked pasta, baby spinach, fresh parsley 🥝 social media instagram: @julia.maiten pinterest: @juliabmaiten for business enquiries only: [email protected] 🍎 faq how old are you? 21 how long have you been eating plant-based? 4 years where do you live? germany what are you studying? economics

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5