У нас вы можете посмотреть бесплатно Pure Capsaicin Oil Extraction Naturally. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I used Buena mulata, long slim cayenne, Thai chili, and super chilly peppers, to make a pepper mash that I then added raw sea salt too at around 3% by weight and blended into a mash. After 2 weeks of lactofermenting the mash I then added two parts vinegar (by volume) to the mash and put on a magnetic stirrer for two more weeks which allowed the oil to separate from the hot sauce with a centrifugal press method. . I can now extract the capsaicin oil to make the sauce a mild flavor or I can take the extract and add it to another batch to make an extra hot flavor. in this video I added much more than 5% salt by weight and I am aware and this will get diluted down by adding more peppers that will be ripe in the next couple of days or so.