У нас вы можете посмотреть бесплатно Didn't Soak Fruits for Black Cake? Here's an EASY Christmas Black Cake/Rum Cake Recipe! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A Caribbean Christmas is incomplete without boozy Black Cake/Rum Cake/Fruit Cake! It is a tradition to soak fruits months (or years) in advance. While it is called a cake it more resembles a pudding (likely adapted from British Figgy Pudding). Forgot to soak your fruits? Simmer in cherry brandy & dark spiced rum for 30 minutes- 1 hour on low heat. Cover and let it sit overnight & pulse the next day. Ingredients: 2 lbs of raisins 2 lbs of seedless prunes 2 lb of a combination of cherries, mixed peel & other dried fruit 3 cups of cherry brandy & 5 cups of dark spiced rum 1 lb of butter 2 cups of brown sugar 10 small eggs (8 large) Zest of 1 lime & 1 orange Dash of Angostura bitters 1 tbsp vanilla & 1 tsp of almond extract 2.5 cups of AP flour 1 tbsp of baking powder 1 tbsp of cinnamon + 1 tsp of nutmeg + 2 tsps of allspice Browning Yield: 3-9 inch round & 1-7 inch round cakes This was filmed in December 2020 Subscribe: https://goo.gl/A6ob1C Most recent video: https://goo.gl/DHsTND Like, Subscribe and leave me Comments- I want to hear from you! Love, Reshmi Stay Connected! Blog: https://tasteoftrini.com/ Email: [email protected] Twitter @tasteoftrinbago Instagram: tasteoftrinbago TikTok: tasteoftrinbago Facebook Page: / tasteoftrini