У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO COOK THE PERFECT JOLLOF RICE USING 1 PAINT/4KG OF RICE, STEP BY STEP WITH EXACT MEASUREMENTS или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is the perfect Jollof rice master class. I meant I cooked for 65minutes not 35mins Ingredients Rice - 1 paint or 4Kg Tomato paste - 400g sachet + 3pcs 70g sachet Boiled Pepper Mix (see detailed mix below) Onions - 2 bulbs sliced Knorr seasoning cube - 11 wraps = 22 cubes curry powder - 2 tablespoons thyme - 2 1/2 tablespoons Garlic and ginger powder - 4 tablespoons bayleaf 4 pieces jollof spice - 3 tablespoons salt 2 1/2 tablespoons Broth water - 730ml (you can reduce if broth is more than 3 cups and also use 600ml if using short grain rice) butter fresh nutmeg 0 - 1 piece vegetable oil - Pepper Mix combination Tatashe(red bell peppers medium sized) - 15 pieces Shombo (red chilli peppers medium size) - 15 pieces Tomatoes fresh - 5 medium pieces Onions - 6 bulbs Garlic - 4 cloves 0:00 - 1:00 intro 1:00 - 3:23 ingredients 3:24 - 8:40 Preparing the jollof base 8:41 - 12:00 cooking your jollof rice 12:01 - 14:17 Final touches 14:17 - 15:35 Serving and outro