У нас вы можете посмотреть бесплатно Jalapeno Cheddar Beer Bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Inspired by a recent trip to some historic breweries in Milwaukee, this easy quick-bread is terrific served warm with butter! Goes great with any meal, and if there's any left over, try toasting it - fantastic! 1 - 12oz can/bottle beer (room temperature) 4 1/4 cups self-rising flour 1/2 cup sugar 1 cup shredded cheddar cheese 2 tsp garlic powder 1 tsp salt 2 eggs - slightly beaten 1 can chopped jalapeno peppers Preheat oven to 375 degrees. In a large bowl, mix flour, sugar, garlic powder, and salt together. Then add beer, cheese, eggs and peppers. Combine until just mixed and there is no dry spots left in batter. Let batter rest for five minutes. Grease to loaf pans. Divide batter in half put in each loaf pan. Bake at 375 degrees for 45 minutes or until bread tests done (a toothpick inserted into the center comes out clean). Remove bread from pans and allow to cool on rack. Serve warm with butter.