• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Buttery, Melt-in-your-mouth Shortbread Cookies скачать в хорошем качестве

Buttery, Melt-in-your-mouth Shortbread Cookies 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Buttery, Melt-in-your-mouth Shortbread Cookies
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Buttery, Melt-in-your-mouth Shortbread Cookies в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Buttery, Melt-in-your-mouth Shortbread Cookies или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Buttery, Melt-in-your-mouth Shortbread Cookies в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Buttery, Melt-in-your-mouth Shortbread Cookies

This shortbread cookie recipe makes tender, buttery, classic shortbread cookies that hold their shape in the oven and melt in your mouth. Dipping in chocolate is optional, but highly recommended! Recipe: https://sugarspunrun.com/best-shortbr... Ingredients 1 cup unsalted butter, softened (226g) ¾ cup powdered sugar (95g) 1 teaspoons vanilla extract 2 cups all-purpose flour (250g) 2 Tablespoons cornstarch ½ teaspoon table salt Disclaimer: As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases from the links below. Mixing bowls (Affiliate Link): https://amzn.to/2C47vQx Baking sheet (Affiliate Link): https://amzn.to/36AXRkO Rolling pin (Affiliate Link): https://amzn.to/3c056b7 2” Cookie cutter (Affiliate Link): https://amzn.to/37b9rGG Instructions 00:00 Introduction 00:16 In a large mixing bowl, use an electric mixer to beat butter until lightened, smooth and creamy. 01:13 Gradually add sugar, stirring until light and creamy. 01:55 Add vanilla extract and stir well. 02:39 In a separate bowl, whisk together flour, cornstarch, and salt and whisk until combined. 03:50 Gradually add flour mixture to wet ingredients and stir until completely combined. 04:40 Form dough into a disc, wrap in plastic wrap, and chill in the refrigerator for at least 60 minutes. 05:40 Once cookie dough is nearly done chilling, preheat oven to 350F (175C) and line a baking sheet with parchment paper. 05:50 Remove dough from the refrigerator and roll out on a lightly floured surface until the dough is between ⅛”-¼” thickness. Press a cookie cutter directly into dough, making cuts close together, and place cookies on baking sheet spacing at least 2” apart. Combine any remaining scraps of cough into a ball and re-roll to make more cookies. 08:40 Transfer baking sheet to center rack of 350F (175C) oven and bake for 9-11 minutes or until edges are just beginning to turn a very light golden brown (bake time will vary depending on thickness of dough and size of cookie cutter). 09:50 If desired, melt 1 cup/6 oz/170g chocolate and dip completely cooled cookies into chocolate. Place cookies on a wire rack and allow chocolate to set before serving. Notes Number of cookies This will vary depending on the size of the cookie cutter used and how thick or thin you roll the dough. I use a 2” cookie cutter and get about 44 cookies. Butter Upgrade to European-style butter for richer-tasting, more buttery cookies. Vanilla Elevate your cookies by substituting 2 teaspoons of vanilla bean paste or the seeds of a scraped vanilla bean for the vanilla extract. Variations Make a brown sugar shortbread by reducing the powdered sugar to ½ cup (63g), cream ¼ cup (50g) of brown sugar with the butter, and increase cornstarch to 3 Tablespoons. Original recipe Original recipe can be found here: Facebook:   / sugarspunrun   Instagram:   / sugarspun_sam   Pinterest:   / sugarspunrun   Email List: https://sugarspunrun.com/subscribe/

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5