У нас вы можете посмотреть бесплатно Aragon - Vegetable Leaves as Dessert | What's cookin' или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
All the recipes of the episode: https://www.facebook.com/pg/wocomo/ph... Sopa de borrajas - Borage cream soup Crespillos de borraja or Crespillos Aragoneses - fried borage leaves Estofado de patata Mangold - Mangold Potato Stew Cordero asado con patatas - Potato Lamb Pan Caracoles con verdura - Snails and vegetables Aragón is characterized mainly by agriculture. Araceli Marzo has a health food store in Mas de las Matas, a small town in the region of Bajo Aragón in northeastern Spain, where she sells regional products. The main objective is to achieve sustainable and prudent food. Enjoy all the episodes here: https://goo.gl/1SsfUQ Subscribe to wocomoCOOK: https://goo.gl/9c1suR Follow wocomo on Facebook: / wocomo Aragón. Sonia Peralta provides the food store with fresh fruits and vegetables harvested from her permaculture. She preprares together with Araceli Marzo several recipes typical from Aragon, such as crespillos, seafood empanadas, borage creams and others. What's cookin' is about traditional culinary recipes from different European regions.