У нас вы можете посмотреть бесплатно 艇仔粥. Sampan Congee. Rice porridge. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
{ENG SUB}如何煮艇仔粥.艇仔粥的做法.食譜. 簡單的步驟.美味.港式. How to make Sampan Congee. Rice Porridge in a little boat. a Recipe. Easy Step. 材料 粥底: 1.豬骨湯慢火煲3小時 2.米200克 [米洗淨.加油14克. 1個皮蛋清. 撈勻. 醃 1 小時]. 3. 豬骨湯 5280 ml 4. 腐皮 140 克 骨湯煮滾落米.腐皮慢火煲1.5小時 5.粥配料: (全部切成小條) 魷魚乾(浸泡) 幹豬皮(浸泡) 魚餅(煎) 魚片新鮮 叉燒 豬肚(預煮) 6.放粥面: 炒香花生 炸餛飩皮 蔥花 香菜切碎 生菜絲 Ingredients: Sampan Congee Basic congee : 1.pork bone broth Simmer 3 hours 2.Rice 200 g [Cleaned Rice. Add oil 14 g. 1 preserved egg white. Mix well. Marinate 1 hour]. 3. Pork bone Broth 5280 ml 4. Bean curd skin 140 g Broth boiling adds Rice & bean curd skin simmer 1.5 hours. 5. Congee ingredients: (All cut in small Strips) Dried Squid(soak) Dried Pork skin(soak) Fish cake(pan-fried) Fish fillet fresh Char siu Pork Stomach(precooked) 6.Topping ingredients: Roasted peanut Fried wonton skin Scallion chopped Cilantro chopped Iceberg letter Shredded Chef Michael Choi has more than 30 years of experience in Gourmet making experience. Former executive chef at Camino Hotel. Head chef in Restaurant of Chinese Cuisine. Japanese Cuisine. Asian Cuisine. A wide range of culinary skills and outstanding. Won multiple awards. The purpose of establishing this channel is to summarize and show my experience. Dedicated to all food lovers to share. If you like, please subscribe. I will update every week. Chef Michael Choi有30多年美食製作經驗.曾任職帝皇酒店 Camino Hotel 行政總廚. 和香港北美等地的中餐.日餐. 亞洲餐廳的大廚. 廚藝範圍廣泛而出色.多次獲獎.建立此頻道目的是想總結和展示自己經驗.獻給各美食愛好者分享.如果您喜歡,請訂閱.我會毎週更新