• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Punjabi Samosa Recipe | Mumbai Famous Samosa Chole | बाजार जैसे समोसे छोले | Chef Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Punjabi Samosa Recipe | Mumbai Famous Samosa Chole | बाजार जैसे समोसे छोले | Chef Sanjyot Keer 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Punjabi Samosa Recipe | Mumbai Famous Samosa Chole | बाजार जैसे समोसे छोले | Chef Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Punjabi Samosa Recipe | Mumbai Famous Samosa Chole | बाजार जैसे समोसे छोले | Chef Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Punjabi Samosa Recipe | Mumbai Famous Samosa Chole | बाजार जैसे समोसे छोले | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Punjabi Samosa Recipe | Mumbai Famous Samosa Chole | बाजार जैसे समोसे छोले | Chef Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Punjabi Samosa Recipe | Mumbai Famous Samosa Chole | बाजार जैसे समोसे छोले | Chef Sanjyot Keer

Punjabi samosa & chole Prep time: 25-30 minutes Cooking time: 50 minutes to an hour Serves: 18-20 samosas (depending on your preferred samosa size) Ingredients: For dough: Maida (refined flour) 2 cups Sooji 1 tbsp Ajwain (carom seeds) 1 tsp Cold Water as required Salt ½ tsp Ghee 3 tbsp For Filling: Ginger 2 inch Green chillies 3-4 nos. Jeera (cumin seeds) 1 tbsp Saunf (fennel seeds) 1 tbsp Sukha dhaniya (coriander seeds) 1 tbsp Boiled potatoes 9-10 medium size Ghee 1 tbsp Green peas 1/3rd cup (boiled) Salt & black pepper to taste Chaat masala 1 tsp Kasuri methi ½ tsp Fresh coriander 3 tbsp (chopped) Oil for frying Method: For dough, add maida, sooji, salt, ajwain and ghee, in a mixing bowl, mix well until combined well, make sure to crush the ajwain between your palms to enhance the flavour, the texture should be somewhere similar to breadcrumbs & should stick when pressed. Add cold water gradually in the flour and knead a stiff & tight dough, knead the dough well for 7-8 minutes, after kneading cover the dough with a damp cloth and rest for 30 minutes. By the time you can prepare the filling. For filling, we need to make the ginger & green chilli paste, for that, add green chillies & ginger in grinding jar and grind into a fine paste, keep the paste aside to be used later in making the filling. Further, take a mortar & pestle, add jeera, saunf, & sukha dhaniya and grind to a coarse powder, you can also grind the spices in a mixer grinder, keep the powder aside to be used later in making the filling. Cut the boiled potatoes in quarters and further slice them, keep aside for making filling. Set a pan or a wok on low heat, add ghee, further add the grounded spices & briefly cook on low heat for 30-40 seconds, now add the ginger chilli paste, stir & cook for 1-2 minutes on low flame, further add the boiled potatoes, green peas, salt & pepper to taste, chaat masala, kasuri methi and freshly chopped coriander leaves, stir well to mix the potatoes and the masala well. Increase the flame to medium high & cook the potatoes for 6-7 minutes, it should get some colour while cooking, mash the potatoes lightly while keeping few chunks intact. Further transfer the mixture in a bowl and allow it to cool down to room temperature. As the filling is ready, you can make the samosa. For making samosa, make the samosa sheets, for that, knead the dough once again that has been resting & divide in equal size dough balls, further flatten the dough balls in thin sheets, making an oval shape, make sure the sheet is not too thin or too thick, divide the sheet width wise in two equal halves. Roll the sheet once again after cutting, as the sheet may shrink a little bit. Pick one sheet & apply water on the edge of the straight line, bring the ends together and seal well to shape like a cone, fill sufficient amount of aloo filling, while lightly pressing downwards, bring the openings of the samosa together and seal properly to shape a proper samosa. Shape all the samosa in same way, make sure to cover with a cloth while you’re shaping other samosa. By the time you can set oil for deep frying. For frying, set oil in a big kadhai for deep frying, make sure the kadhai should be wide enough, heat the oil on medium heat and drop in the samosa, fry the samosa on medium heat until they are crisp and golden brown in colour, make sure to fry the samosa in batches but in good quantity that the kadhai is filled but do not overcrowd, make sure the oil should not be too hot, fry the samosa on low to medium flame the samosas are perfectly cooked from inside, adjust the flame accordingly, if you have a thermometer, fry the samosa at 140 ℃ - 150 ℃. Your crispy hot samosas are ready, you can serve as it is with the chutneys of your choice or you could also take to another level by serving it with chole. For chole & assembly continued in the comment section below #YFL #SanjyotKeer #Samosa The Music I use in All my videos - https://bit.ly/3g4OjmW​​​​​​​​​ (Best for independent creators) Follow us on all platforms: Facebook - https://bit.ly/3o6alLt Instagram - https://bit.ly/2RFkL8z Follow my personal handles here: (Chef Sanjyot Keer) Facebook - https://bit.ly/3tpjqQA​​​​​​​​​ Instagram - https://bit.ly/3o0FZK8 Twitter - https://bit.ly/33qQpJN

Comments
  • 4 HEALTHY & EASY Avocado Toast Recipes | How to cut Avocado | आसान एवोकाडो टोस्ट | Chef Sanjyot Keer 1 день назад
    4 HEALTHY & EASY Avocado Toast Recipes | How to cut Avocado | आसान एवोकाडो टोस्ट | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 1 день назад
  • Shegaon chi Kachori Recipe | Maharashtra Special Kachori | शेगांव ची कचोरी | Chef Sanjyot Keer 1 год назад
    Shegaon chi Kachori Recipe | Maharashtra Special Kachori | शेगांव ची कचोरी | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 1 год назад
  • Samosa Chaat | बाज़ार जैसे चटपटा समोसा चाट | No fail Samosa recipe | Chef Ranveer Brar 2 года назад
    Samosa Chaat | बाज़ार जैसे चटपटा समोसा चाट | No fail Samosa recipe | Chef Ranveer Brar
    Опубликовано: 2 года назад
  • Punjabi Samosa Recipe | NO FRY | खस्ता पंजाबी समोसा | Chef Sanjyot Keer 2 года назад
    Punjabi Samosa Recipe | NO FRY | खस्ता पंजाबी समोसा | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 2 года назад
  • Aloo Samosa Recipe | Bazaar jaisa perfect samosa | समोसा रेसिपी 5 дней назад
    Aloo Samosa Recipe | Bazaar jaisa perfect samosa | समोसा रेसिपी
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Покушение на друга Путина / Президент признал потерю 1 день назад
    Покушение на друга Путина / Президент признал потерю
    Опубликовано: 1 день назад
  • САМОСА С ЖАРЕНОЙ КУРИЦЕЙ | Рецепт хрустящей самосы. Готовим в деревне | Рецепт с курицей | Индийс... 7 дней назад
    САМОСА С ЖАРЕНОЙ КУРИЦЕЙ | Рецепт хрустящей самосы. Готовим в деревне | Рецепт с курицей | Индийс...
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Kolkata Phuchka Perfect Recipe | Churmur Chaat | कोलकाता पुचका (ফুচকা) की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer 5 месяцев назад
    Kolkata Phuchka Perfect Recipe | Churmur Chaat | कोलकाता पुचका (ফুচকা) की रेसिपी | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • УБИТАЯ ГОРЕМ ЛЮДМИЛА МАКСАКОВА ВСТАЛА НА КОЛЕНИ ПЕРЕД ГРОБОМ ВЛАДИМИРА СИМОНОВА | СЛЁЗЫ РОДНЫХ … 1 день назад
    УБИТАЯ ГОРЕМ ЛЮДМИЛА МАКСАКОВА ВСТАЛА НА КОЛЕНИ ПЕРЕД ГРОБОМ ВЛАДИМИРА СИМОНОВА | СЛЁЗЫ РОДНЫХ …
    Опубликовано: 1 день назад
  • Missi Roti | How to make home-made White Butter | मिस्सी रोटी और सफ़ेद मक्खन | Chef Sanjyot Keer 4 года назад
    Missi Roti | How to make home-made White Butter | मिस्सी रोटी और सफ़ेद मक्खन | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЖИРНОВ: СРОЧНО! Самый главный ПРОКОЛ Путина на камеру (ВИДЕО)!Вот КТО СОРВАЛ встречу Путина и Трампа 1 день назад
    ЖИРНОВ: СРОЧНО! Самый главный ПРОКОЛ Путина на камеру (ВИДЕО)!Вот КТО СОРВАЛ встречу Путина и Трампа
    Опубликовано: 1 день назад
  • Tikki Chole Recipe | Crispy Aloo Tikki Chaat | कुरकुरी चोले टिक्की | Chef Sanjyot Keer 1 год назад
    Tikki Chole Recipe | Crispy Aloo Tikki Chaat | कुरकुरी चोले टिक्की | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 1 год назад
  • Коррупционный взрыв в Украине | Виталий Портников 1 день назад
    Коррупционный взрыв в Украине | Виталий Портников
    Опубликовано: 1 день назад
  • Pani Puri Recipe | Perfect Crispy Puri Tips | परफेट पानी पूरी बनानेका सही तरीका | Chef Sanjyot Keer 3 года назад
    Pani Puri Recipe | Perfect Crispy Puri Tips | परफेट पानी पूरी बनानेका सही तरीका | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 года назад
  • 🗣️Знакомый хриплый голос на пленках Миндича: Зе УКАЗАЛИ на дверь! Роль ФБР. Крах фронта - Бондаренко 1 день назад
    🗣️Знакомый хриплый голос на пленках Миндича: Зе УКАЗАЛИ на дверь! Роль ФБР. Крах фронта - Бондаренко
    Опубликовано: 1 день назад
  • Amritsari Chole Bhature Recipe | Tips for Fluffy Bhatura | अमृतसरी छोले भटूरे | Chef Sanjyot Keer 2 года назад
    Amritsari Chole Bhature Recipe | Tips for Fluffy Bhatura | अमृतसरी छोले भटूरे | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 2 года назад
  • Medu Vada Sambar Recipe | Secret Hotel Sambar Masala | होटल जैसा मेदू वडा साम्बर | Chef Sanjyot Keer 3 года назад
    Medu Vada Sambar Recipe | Secret Hotel Sambar Masala | होटल जैसा मेदू वडा साम्बर | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 года назад
  • Капуста По-Грузински — Самая хрустящая в мире! 2 дня назад
    Капуста По-Грузински — Самая хрустящая в мире!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Khasta Kachori Recipe | खस्ता कचोरी और आलू की सब्ज़ी | Chef Sanjyot Keer 3 года назад
    Khasta Kachori Recipe | खस्ता कचोरी और आलू की सब्ज़ी | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 года назад
  • Crispy Onion Rings Recipe | Home-Made Panko Bread Crumbs| 3 Unique Dips | Chef Sanjyot Keer 3 года назад
    Crispy Onion Rings Recipe | Home-Made Panko Bread Crumbs| 3 Unique Dips | Chef Sanjyot Keer
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5