У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese Worcestershire Sauce & Pork Cutlet (Tonkatsu) Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
✍️INGREDIENTS [Japanese Worcestershire Sauce] 1 onion → chopped 1 piece of kelp → Boil over low heat from water Maitake mushroom 1 pack → chopped 1 celery → Cut to a size that fits in a pot 2 carrots 1 piece of ginger → chopped 4 pieces of garlic → crush with the back of a kitchen knife 1 hawk's claw → Take the seed and divide it into 4 equal parts 1 can of tomato (400g) Dried fruits of your choice (jujube, prunes, figs, dates, etc.) 1 cinnamon → It is easier to smell when folded 4 star anise (star anise) 2 bay leaves 1 teaspoon rosemary Nutmeg appropriate amount Appropriate amount of cloves Cardamom appropriate amount Salt 100g Brown sugar 150g Soy sauce 100 ml Red wine 100 ml Vinegar 200 ml 1/2 apple 【Pork cutlet】 2 pieces of pork loin → Put a knife in the muscle and add salt and pepper. Appropriate amount of salt and pepper 1 egg Appropriate amount of flour Bread crumbs appropriate amount 1/4 cabbage