У нас вы можете посмотреть бесплатно Meethi Makki Parantha | मेथी मक्की का पराठा или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Meethi Makki Parantha | मेथी मक्की का पराठा Fresh meethi (fenugreek) leaves are taken, washed thoroughly, and finely chopped. These chopped meethi leaves are then added to makki ka aata (corn flour). Add salt and ajwain to enhance the flavor, and knead everything into a soft dough using water as needed. Take small portions of the dough, gently roll them into paranthas, and cook on a hot tawa until they are well cooked from both sides. A perfect winter comfort food that is nutritious and delicious. If you like the recipe, don’t forget to like, share, and subscribe to the channel. #MeethiMakkiParantha #MethiParatha #MakkiParantha #HealthyIndianFood #WinterRecipe #DesiFood #HomemadeFood #IndianBreakfast #TraditionalRecipe #indianfood #comfortfood #indianrecipes #healthyeating #breakfastideas #easycooking #vegetarianrecipe #easyrecipes #cookingathome #desifood