У нас вы можете посмотреть бесплатно Lets cook Ash Reshteh 🇮🇷 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Selam Friends, Today, we’re bringing a taste of Persia to the Mediterranean! My Iranian girlfriend takes over the kitchen to cook one of Iran’s most beloved dishes — Ash Reshteh, a thick and hearty noodle soup filled with herbs, beans, and love ❤️ But there’s a twist — we’re making it right here in Greece, using local ingredients and a bit of Greek flair! 🌿🍋 You Need following Ingredience: 🧺 Ingredients (serves about 6) Legumes: • 100 g chickpeas (dried, soaked overnight) • 100 g white beans (dried, soaked overnight) • 100 g green lentils Fresh herbs (finely chopped; can use frozen herb mix if available): • 150 g spinach • 100 g parsley • 100 g cilantro (coriander leaves) • 100 g chives or green onion tops Other ingredients: • 1 large onion, finely chopped • 3–4 garlic cloves, minced • 1 tsp turmeric • 2 tbsp oil or butter for frying • 150 g reshteh (Persian noodles, or substitute with tagliatelle or fettuccine) • 1.5 L vegetable stock or water • Salt and black pepper to taste