• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Physico-Chemical Properties of Rice скачать в хорошем качестве

Physico-Chemical Properties of Rice 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Physico-Chemical Properties of Rice
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Physico-Chemical Properties of Rice в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Physico-Chemical Properties of Rice или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Physico-Chemical Properties of Rice в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Physico-Chemical Properties of Rice

In this video, we will be discussing all the important physico-chemical properties of rice. The following properties will be discussed- ☞ Grain dimensions and weight ☞ Colour of the grain ☞ Density of rice ☞ Broken rice and the reasons why cracks are caused in rice ☞ Water absorption in rice Among the chemical properties, the composition of the rice is discussed along with other important properties such as starch gelatinization and gelatinization temperature, gel consistency. This video will also discuss how the amylose and amylopectin content influence the quality of the rice and how rice is classified based on amylose content. *Subscribe to our channel to stay updated about our new videos. *Follow us on Instagram:   / foodemyofficial   LinkedIn:   / foodemyofficial   Facebook:   / foodemyofficial   #FoodTechnology #FoodTechnologyLecture #FoodTech

Comments
  • By-product Utilisation of Rice Milling | Food Technology Lecture 2 года назад
    By-product Utilisation of Rice Milling | Food Technology Lecture
    Опубликовано: 2 года назад
  • Physico-Chemical Properties of Cereals, Legumes & Oilseeds 5 лет назад
    Physico-Chemical Properties of Cereals, Legumes & Oilseeds
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Which Rice Is The Healthiest? It's Not What You Think. 2 года назад
    Which Rice Is The Healthiest? It's Not What You Think.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Milling of Rice | Food Technology Lecture 6 лет назад
    Milling of Rice | Food Technology Lecture
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How It's Made: Rice 5 лет назад
    How It's Made: Rice
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Measuring White Rice Quality (English) 12 лет назад
    Measuring White Rice Quality (English)
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Milling of Wheat 5 лет назад
    Milling of Wheat
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Rice Paddy Quality Check Tutorial | RIPMAPP 6 лет назад
    Rice Paddy Quality Check Tutorial | RIPMAPP
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Parboiling of Paddy | Food Technology Lecture 5 лет назад
    Parboiling of Paddy | Food Technology Lecture
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How Rice is Milled: Exploring the Rice Milling Process from Harvesting to Packaging (Flowchart) 2 года назад
    How Rice is Milled: Exploring the Rice Milling Process from Harvesting to Packaging (Flowchart)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Rice Milk two ways (with cooked and uncooked rice) 5 лет назад
    Rice Milk two ways (with cooked and uncooked rice)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Structure  of Rice grain 7 лет назад
    Structure of Rice grain
    Опубликовано: 7 лет назад
  • PULSE MILLING 4 года назад
    PULSE MILLING
    Опубликовано: 4 года назад
  • Preservation by Minimal processing of food 7 лет назад
    Preservation by Minimal processing of food
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Physico-chemical properties of milk (1.6): Dr. PK Mandal 3 года назад
    Physico-chemical properties of milk (1.6): Dr. PK Mandal
    Опубликовано: 3 года назад
  • Pratical  - Estimation of amylose and amylolytic activity in rice 5 лет назад
    Pratical - Estimation of amylose and amylolytic activity in rice
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Physical Analysis of Raw Rice - Spreading, Scooping of Sample - Pictorial Depiction of Refractions 4 года назад
    Physical Analysis of Raw Rice - Spreading, Scooping of Sample - Pictorial Depiction of Refractions
    Опубликовано: 4 года назад
  • Water Activity of Foods: Basic Understanding 3 года назад
    Water Activity of Foods: Basic Understanding
    Опубликовано: 3 года назад
  • Beverage Technology MCQs ☕ | Food products technology important MCQs |For all competitive exams 5 лет назад
    Beverage Technology MCQs ☕ | Food products technology important MCQs |For all competitive exams
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Parboiling of Paddy - Process, Advantages and Disadvantages| Food Technology Notes 4 года назад
    Parboiling of Paddy - Process, Advantages and Disadvantages| Food Technology Notes
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5