У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Rice Pilaf (Uzbek Plov) from Uzbekistan или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
On my latest trip to Uzbekistan, I learned how to make Uzbek Plov, the comfort food of Central Asia. The dish goes by many names: Rice Pilaf, Palov, Osh... Only simple ingredients - but technique matters a lot! Let's make some Rice Pilaf on the stove from scratch. The Food Lab (featured "Holy Book" from the video, so much wisdom): https://amzn.to/2JPPXJY (US) https://amzn.to/2H6YBSG (Deutschland) Great Cast Iron Pot (recommended for Plov and much more!!): https://amzn.to/2HqYGUJ (US) https://amzn.to/2J3Oq1L (Deutschland) A portable gas stove I use for Asian cooking (works wonders): https://amzn.to/2qG5Mdt (US) https://amzn.to/2H6XTsR (Deutschland) Uzbek Plov Recipe 🍚 500g beef or lamb 500g short grain rice, well rinsed 1 large onion 2 large carrots 1 large bulb of garlic 1 Tbsp ground cumin 1 Tbsp ground coriander 1/2 Tbsp paprika 1/2 Tbsp whole cumin 1,5 Tbsp salt (or to taste) black pepper to taste I used around 700ml water for the Plov. Follow me! ► Instagram: / mynameisandong ► Facebook: / mynameisandong ► Twitter: / mynameisandong