У нас вы можете посмотреть бесплатно Basbousa Egyptian Cake / FLOURLESS CAKE RECIPE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Basbousa is a sweet, syrup-soaked semolina cake that originated in Egypt. The semolina batter is baked in a sheet pan, then sweetened with orange flower water, rose water or simple syrup, and typically cut into diamond shapes or squares. Wikipedia Subscribe to my YouTube Channel Here: ⬇ ⬇ ⬇ / @mydastarkhwan ================================== INGREDIENTS: 5 Eggs 1 1/3 cups Sugar 1 cup Yogurt 1 cup Oil 1 tbsp Bakin powder 1/2 tbsp Cardamom powder 2 cups Desiccated coconut 1 1/2 cups Semolina flour Syrup: 2/3 cups Sugar 1 cup Water 1 tbsp Rose water 3 tbsp Fresh lemon juice Bake at 170'C for 35-40 minutes ================================== If you have any questions, please leave a comment below and i will try my best to help you. Please subscribe to my YouTube Channel to see more delicious recipes / @mydastarkhwan STAY CONNECTED Facebook 1: / mydastarkhwan.au Facebook 2: / dastarkhwan.syd Instagram: / mydastarkhwan.au Music by: Prelude No. 6 by Chris Zabriskie is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Source: http://chriszabriskie.com/preludes/ Artist: http://chriszabriskie.com/ Thank you for visiting, lots of love “MY DASTARKHWAN” ♥️♥️♥️