У нас вы можете посмотреть бесплатно Holandské řízek z mletého vepřového bůčku se sýrem или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pokud chceš mít holandský řízek opravdu šťavnatý, je třeba jej dělat z vepřového bůčku. Nutný je samozřejmě tučný sýr, já použil Goudu a navíc Granu Padano, která dodá další chuť. Pak čerstvá nasekaná hladkolistá petržel, obalit v trojobalu a usmažit. Na jaře a v létě podávej s bramborovou kaší a okurkovým salátem, na podzim a v zimě s bramborovým salátem. Sleduj mě i na těchto sítích: TT: / tehotnejkuchar IG: / tehotnejkuchar FB: / tehotnejkuchar