У нас вы можете посмотреть бесплатно Double Fromage Cheesecake 手作りルタオ風ドゥーブルフロマージュ LeTao風 雙層乳酪蛋糕做法 | Wenwen Cuisine или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[caption available - full version] Want to enjoy this famous amazing double fromage cheesecake at home? Keep watching the video for a step by step guide to making this at home. The most tasty cheesecake I've had so far and was gone in an instant! Please check channel for a concise version of making this also! 想在家享受媲美北海道小樽的LeTAO的雙層乳酪蛋糕嗎?快來一起動手做吧!上層是口感鬆軟的半熟乳酪蛋糕,下層是濃郁的烘焙乳酪蛋糕。入口即化的口感全家狼吞虎嚥馬上吃光光! 手作りドゥーブルフロマージュの作り方です(ルタオ風)。上層はやわらかな口あたりのレアチーズケーキと、下層はしっかりとしたベイクドチーズケーキ。「ひと口で、しあわせを感じてしまうおいしさ」で言われてるドゥーブルフロマージュの作り方です。お家でも、この美味しさを楽しめます。絶対作ってみてね。 IG: @wenwen_cuisine Ingredients [6 inch/15cm round]: 4 layers - Sponge, baked cheesecake, rare cheesecake, sponge cake crumb Baked Cheesecake layer: 113g cream cheese (4oz) 113g mascarpone cheese (4oz) 1 whole egg 35g granulate sugar 70ml heavy whipping cream 12g (cake) flour (all purpose is OK too) (1tbsp) Rare Cheesecake layer: 113g cream cheese (4oz) 45g mascarpone cheese (2.5oz) 10g granulate sugar 3g gelatin powder (3/4 tsp) 20ml milk 20ml mango puree [optional], can use 1tsp vanilla extract also 100ml heavy whipping cream (whipped) 7g granulate sugar Sponge layers (video has 3x qty but the listed quantity is enough for this cake): (reference video: • How to make basic cake sponge 小麦粉でふわふ... ) 40g all purpose flour 40g granulate sugar 14g butter (1tbsp) 1 whole egg 2g baking powder (1/2tsp) 10ml water 50ml whipped cream for sponge crumb decoration