У нас вы можете посмотреть бесплатно Fiesta vibes with this Pancit Malabon Recipe! | Chef Tatung или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
It’s my birthday! Of course, I need to prepare something to share with my team, and since a new chapter has just begun, I’m making Pansit Malabon. As everyone says, it’s “pampahaba ng buhay.” Whether it’s a birthday celebration, another special occasion, or just a craving for the fully loaded taste of Pansit Malabon, this recipe is perfect for treating everyone! Ingredients: Water, for blanching 2 cups - Napa cabbage, sliced ½ kg. Mussels 300g. Pork belly ½ kg. Shrimps 300g. Squid, sliced Salt Oil, for frying 300g. Pork belly, boiled ½ cup Butter or margarine ⅓ cup Annatto oil 8 cloves Garlic, minced ⅓ cup Onions, minced 200g. Ground pork 6 Tbsp. Crab fat 8 cups Seafood stock 1 ½ cup Shrimp head extract ½ cup Cornstarch 7 pcs. Hard-boiled eggs ½ cup Tinapa flakes 200g. Chicharon Fish sauce, to taste 1 pack Maggi Magic Sarap 1 kg. Thick Malabon noodles, soaked and blanched Assemble: Napa cabbage Chicharon Mussels Squid Shrimps Sliced boiled eggs Fried pork belly Spring onions Calamansi For more recipes, visit www.simpol.ph #Simpol #cheftatung #SimpolCooking #DishkarteSaKusina #CookwithMagic #MaggiMadeMeDoit