У нас вы можете посмотреть бесплатно Instant Pot for Bread Rolls - How to Rise dough Tip или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Use the instant pot to speed up the time to thaw frozen bread rolls. You can use the yogurt setting and set time for 145 minutes (equals 2hrs 25 minutes) OR you can use the Slow Cooker setting, make sure to adjust temperature to “less” which equals “low” and set time to 2.00hrs, however you don’t need the full two hrs the dough had risen around 1hr and 35 min. You don’t want to use a pressurized setting when making a yeast dough. Pre-hear Oven to 350 about 20 minutes before dough has risen and bake for 15 to 20 and golden brown. I did say 10 minutes in video, that was a mistake. I like to take melted butter and brush the rolls. You can add some extra flavor by sprinkling a little flake salt and dried rosemary or garlic powder and fresh parsley.