У нас вы можете посмотреть бесплатно Fluffy Coffee Steamed cake Recipe (Whole Eggs Method) 咖啡蒸蛋糕 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
No-bake, super soft and fluffy steamed coffee sponge cake recipe. Intensely aromatic of coffee flavour that you can't resist to try. No baking powder added, it is important to whisk whole eggs with sugar until smooth and fluffy, a beautiful ribbon stage, that's it! Ingredients 材料: 6" round mould 4 eggs 鸡蛋 (60-62g, room tempreture 室温) 60 g (1/4 cup) caster sugar 细砂糖 80 g (1/2 cup) cake flour 低筋面粉 1 sachet (18 g) instant premix coffee 即溶咖啡粉 20 ml (4 tsp) hot water 热水 1 tbsp vegetable oil 菜油 Steam over medium heat for 25 minnutes 以中火蒸25分钟 You may also like: ◉ Basic Steamed cake Recipe | 原味蒸蛋糕 • 蒸蛋糕 柔软蓬松 全蛋打发(无泡打粉) ❤️Thank you for watching. Subscribe, Like and Share❤️ Remember to click on the bell to get the latest video from 佳厨房ChiaKitchen Visit my channel→ / @chiakitchen *Prohibit unauthorized theft, secondary editing and re-uploading of videos on other platforms #佳厨房ChiaKitchen #SteamedCake #SpongeCake