У нас вы можете посмотреть бесплатно 山药好吃新做法,不用炸不用煮,10分钟做好,大人小孩都爱吃 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
今天做蔓越莓山药球,酸酸甜甜带着山药味,非常好吃 Today, I make Cranberry yam balls. They are sour, sweet and have yam flavor. They are very delicious 1.先在清水里加一勺白醋,把它搅匀,过会放山药,这样可以防止山药变色 1. First add a spoonful of vinegar to the clear water, mix it well, and put yams after that, so as to prevent the yams from changing color 2.手带上手套,不然削山药容易手痒,我们把山药的皮削掉,两小节山药就够了,削好的山药放在醋水里 2. Put gloves on your hands, or it's easy to itch when cutting yam. We will peel off the skin of yam. Two bars of yam is enough. Put the peeled yam in vinegar water 3.再把山药切成小段,上锅把山药蒸熟,蒸熟的山药倒在盆里,趁热加一勺白糖,把山药压成泥 3. Cut the yam into small sections, steam the yam in the pot, pour the Steamed Yam into a basin, add a spoonful of sugar while it is hot, and press the yam into mud 4.然后少量多次的加奶粉,和山药混匀,奶粉加到能把山药和成团就可以了 4. Then add a small amount of milk powder for many times, mix it with yam, and add milk powder to make yam and dough 5.我们下手把它和成团,和成团以后放着备用 5. Let's make it into a ball and put it in reserve 6.拿一小把蔓越莓干,把它切碎一点,放到山药团里,把它揉进去 6. Take a handful of cranberries, cut them up, put them in the yam ball, and rub them in 7.掐一小块,团成团,再沾上一层椰蓉,这样,我们的蔓越莓山药球就做好了 7. Pinch a small piece, and then stick it to a layer of coconut. In this way, our Cranberry yam ball will be ready