У нас вы можете посмотреть бесплатно 笋粿(沙葛) Soon Kueh (mang guang) | 韭菜粿 Ku Cai Kueh или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
1) 笋粿 Soon KuEH Dough 面团 : 600g Rice flour 600克粘米粉 125g Tapioca flour 125克 木薯粉 1400ml Boiling hot water 1400毫升 滚热水 100ml Oil 100毫升 油 100ml water 100毫升 水 1 teaspoon Salt 1茶匙 盐 Ingredients for Mang Guang 沙葛配料 : 2 Mang Guang, shreds 2粒 沙葛, 切丝 50g Dried shrimp, diced 50克 虾米, 切粒 3 Garlic, minced 3粒 蒜头, 切碎 ½ teaspoon Salt ½茶匙 盐 ½ teaspoon Sugar ½茶匙 糖 ½ teaspoon Pepper ½茶匙 胡椒粉 1 tablespoon Dark soy sauce 1汤匙 酱油 1 teaspoon Fish sauce 1茶匙 鱼露 3 tablespoon Shallot Oil 3汤匙 葱头油 2 pieces Banana leaves 2片 芭蕉叶 2) 韭菜粿 Ku Cai Kueh Dough 面团 : 600g Rice flour 600克粘米粉 125g Tapioca flour 125克 木薯粉 1400ml Boiling hot water 1400毫升 滚热水 100ml Oil 100毫升 油 100ml water 100毫升 水 1 teaspoon Salt 1茶匙 盐 Ingredients for Chives 韭菜配料 : 500g Chives, dices 500克 韭菜, 切粒 50g Dried shrimp, diced 50克 虾米, 切粒 ½ teaspoon Salt ½茶匙 盐 ½ teaspoon Sugar ½茶匙 糖 ½ teaspoon Pepper ½茶匙 胡椒粉 1 teaspoon Fish sauce 1茶匙 鱼露 30g Pork Lard, diced 30克 猪油渣, 切粒 3 tablespoon Shallot Oil 3汤匙 葱头油 2 pieces Banana leaves 2片 芭蕉叶 Please leave a LIKE and SHARE this video【SUBSCRIBE】my YouTube Channel for more videos and clicked the bell so you don't miss any of my videos. Facebook Page / neosecretrecipe Instagram / neosecretrecipes My Channel https://tinyurl.com/NeoSecretRecipe All my videos will only be uploaded to my YouTube channel. Prohibit unauthorized theft, secondary editing and re-uploading of videos on YouTube and other platforms. 我所有的视频只会上传到我的YouTube频道上 禁止未经授权的盗窃,二次编辑和重新上传视频在YouTube以及其他平臺