• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco скачать в хорошем качестве

Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco 2 дня назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco

Ossobuco usually takes hours to braise, but with a pressure cooker, you can get that rich, fall-off-the-bone goodness in just 40 minutes. (Before you ask - yes, you can use an Instant Pot.) Here's how I like to do it: You will need: • 2 pieces veal ossobuco • Salt and pepper • 1 cup onion (white and red, roughly chopped) • 1 cup carrot (roughly chopped) • 1 cup celery (roughly chopped) • 1 cup fennel (roughly chopped) • 1/2 head garlic • 1 tbsp tomato paste • 1/2 cup red wine • 1 cup tomato product (e.g., strained, crushed, or pureed tomatoes from a can) • 1 cup low sodium chicken stock • Bouquet garni: rosemary, thyme, sage • 1 tbsp black pepper • Braising medium (as needed). Braising medium is the leftover braising liquid from prior braises. Whatever you don’t use up as sauce goes into a container and gets frozen. Each time you braise you will likely use some of it in that day’s braise. Just keep combining them together as you go. Adding a little of this to your next braise brings along the past history of your braises, adding a wonderful depth of flavor. Start by seasoning the veal ossobuco pieces with salt and pepper. Heat up the pressure cooker and add olive oil. Sear the ossobuco until beautifully browned - this adds tons of flavor. While that’s going, roughly chop your veggies: onion, carrot, celery, fennel, and garlic. Remove the seared meat and toss the veggies into the pot with a spoonful of tomato paste, stir and cook briefly to build a base. Splash in some red wine, then add tomato product and chicken stock. Drop in a bouquet garni (rosemary, thyme, sage) and a good hit of black pepper. Stir and cook briefly. Put the meat back in and add enough braising medium to get the liquid about 1/2 to 2/3 of the way up the side of the meat, Seal the pressure cooker, bring it to high pressure, and cook for 40 minutes. Let the pressure drop naturally. When the pressure gets all the way down you will be able open the pressure cooker. Pull out the meat and put aside. Use an immersion blender to fully puree the contents of the cooker. Then reduce to a thick gravy. When you are finished reducing you can check the taste and adjust the seasoning (remember, you never season before reduction since it will concentrate the salt and pepper). After that you can arrange each ossobuco on a plate and top with the gravy. A nice accompaniment is to cook some pasta and toss it in the gravy to serve as a sauce. Then enjoy your hearty dinner!

Comments
  • How to Make OSSO BUCO like an Italian | The Ultimate OSSOBUCO Recipe 1 год назад
    How to Make OSSO BUCO like an Italian | The Ultimate OSSOBUCO Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • 26. Чароўны Млын – минская выставка изделий ручной работы мастеров со всей Беларуси. 11 - 14.12.2025 2 дня назад
    26. Чароўны Млын – минская выставка изделий ручной работы мастеров со всей Беларуси. 11 - 14.12.2025
    Опубликовано: 2 дня назад
  • The Only Osso Buco Recipe You'll Ever Need 1 месяц назад
    The Only Osso Buco Recipe You'll Ever Need
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Episode 250 - Sweet Crepes (Peach) 2 месяца назад
    Episode 250 - Sweet Crepes (Peach)
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Episode 81 - Equipment - Drying Chamber for Salumi (Charcuterie) 3 года назад
    Episode 81 - Equipment - Drying Chamber for Salumi (Charcuterie)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как мыслит неграмотный человек? | Эксперимент 2 месяца назад
    Как мыслит неграмотный человек? | Эксперимент
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Episode 90 - Bresaola - Dry-cured Beef Eye Round 3 года назад
    Episode 90 - Bresaola - Dry-cured Beef Eye Round
    Опубликовано: 3 года назад
  • Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности 1 месяц назад
    Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Osso Buco. They Don’t Make It Like This Anymore 7 месяцев назад
    Osso Buco. They Don’t Make It Like This Anymore
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео! 3 недели назад
    Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • 5 продуктов, которые нельзя ставить на стол перед 2026! 6 дней назад
    5 продуктов, которые нельзя ставить на стол перед 2026!
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Episode 257 - Ratatouille 1 месяц назад
    Episode 257 - Ratatouille
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Episode 84 - Lonza - Dry Cured Pork Loin 3 года назад
    Episode 84 - Lonza - Dry Cured Pork Loin
    Опубликовано: 3 года назад
  • 🎄🥗 Крабовый салат в хрустящих кармашках закуска на праздничный стол. Что приготовить на новый год 1 день назад
    🎄🥗 Крабовый салат в хрустящих кармашках закуска на праздничный стол. Что приготовить на новый год
    Опубликовано: 1 день назад
  • САЛАТ / ВСЕ ЛЮБИМЫЕ ИНГРЕДИЕНТЫ В ОДНОЙ ТАРЕЛКЕ 1 час назад
    САЛАТ / ВСЕ ЛЮБИМЫЕ ИНГРЕДИЕНТЫ В ОДНОЙ ТАРЕЛКЕ
    Опубликовано: 1 час назад
  • Узнайте, как готовить менее чем за 25 минут 1 год назад
    Узнайте, как готовить менее чем за 25 минут
    Опубликовано: 1 год назад
  • Gennaro's Awesome Ossobuco 2 года назад
    Gennaro's Awesome Ossobuco
    Опубликовано: 2 года назад
  • Episode 253 - Cacio e Pepe 2.0 2 месяца назад
    Episode 253 - Cacio e Pepe 2.0
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Просто РАЗДАВИТЕ картошку и добавьте фарш! Семья просит этот Хрустящий Пирог каждую неделю! 3 недели назад
    Просто РАЗДАВИТЕ картошку и добавьте фарш! Семья просит этот Хрустящий Пирог каждую неделю!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Episode 245 - Chicken Thigh with Linguine 3 месяца назад
    Episode 245 - Chicken Thigh with Linguine
    Опубликовано: 3 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5