У нас вы можете посмотреть бесплатно Ho pin’s cucumber vinaigrette with over hard eggs, Ah So’s family cook inexpensive recipe! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#RecipeForSummer Simple dish, cucumber and eggs available all over the world, you can cook this even if you live overseas. __ Step 1 Cut away both ends of cucumber, rub the ends to remove bitterness. Cut in half and scrape the seeds with a spoon, cut in half again. Cut away the end diagonally, continues to cut diagonally but don’t slit through all the way, leaving a tiny gap at the top still intact, then slit through every 6-7 times, repeat. Step 2 Salt and drain cucumbers, rinse with drinking water, put into cloth bag to wring dry. Step 3 When oil is hot in wok, fry eggs until over hard and brown. Step 4 Cut each egg into quarters. Step 5 When wok is hot, add white vinegar, dark soy sauce and sugar, cook until thickens. Observe size of bubbles, bigger the bubbles mean thicker the sauce. Add eggs to sauce, turn heat off and add cucumbers, mix well and serve. __ Instagram: / ah_so_good Facebook: / sogoodahso