У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Adobada on the Rotisserie / Homebrew and BBQ HQ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video I will be showing you how to make adobada. This is perfect for tacos, burritos, with eggs for breakfast, basically anything you can think of. For this video I will be preparing it in Tijuana street tacos with an avocado salsa, just like you can find on the streets of TJ. For the meat I used a 5lb pork butt that I sliced thinly and then marinaded it in a blend of chiles and spices. After about 2 hours it went onto the rotisserie for about 40 min and then I just carved off the outside layer and then let it cook a little more and carved off some more. The key to this is the crispy little pieces that form on the edges. They add a great texture to the tacos. I hope you enjoy and please don't forget to subscribe! Marinade 10 guajillo chiles 3 pasilla chiles 9 New Mexico chiles 1/4 cup red wine vinegar 2 tbsp olive oil 2 tbsp salt 1 tbsp honey 2 tbsp cumin 1 tbsp Maggi seasoning 2 tbsp oregano