• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

I made High Protein Donuts without Protein Powder скачать в хорошем качестве

I made High Protein Donuts without Protein Powder 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
I made High Protein Donuts without Protein Powder
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: I made High Protein Donuts without Protein Powder в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно I made High Protein Donuts without Protein Powder или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон I made High Protein Donuts without Protein Powder в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



I made High Protein Donuts without Protein Powder

Gluten Free Donuts Today I'm going to show you how to make high protein baked donuts. These cake donuts are packed with wholesome ingredients like ground oats, Skyr or Greek yogurt, and fresh blueberries, making them a perfect choice for a satisfying breakfast or a post-workout snack. These healthy baked donuts are a delectable balance of sweetness, with a soft and chewy texture, and a burst of delicious blueberry flavor in every bite. 💚FREE ebook: Healthy Lifestyle Simplified (5 Mistakes to Avoid for Better Health) https://howtocooksmarter.com/free-guide/ 📚 My new recipe book [HOWTOCOOKSMARTER: 50 Recipes That Will Make You Feel Happy and Healthy] https://howtocooksmarter.com/cookbook WATCH NEXT:    • These PROTEIN BROWNIES are my favorite pos...      • 36g Protein Pancakes without protein powde...      • 1 Minute Brownie in a Mug (HEALTHY and FUD...      • High Protein Banana Bread Recipe WITHOUT p...   GLUTEN FREE DONUTS RECIPE (makes 8 donuts) Ingredients: For the batter: 1 cup ground oats, or oat flour (150g) 1 tbsp cornstarch 2 tsp baking powder 2 large eggs 1/4 cup maple syrup (60ml) 2 tbsp lemon juice 2 tbsp peanut butter 1 cup Skyr or Greek yogurt (250g) 1 cup blueberries, fresh or frozen (150g) For the glaze: 2 tbsp lemon juice 2 tbsp agave nectar or maple syrup 2 tbsp water 1 tsp cornstarch NUTRITIONAL INFO (per donut - without glaze): 170 calories, fat 4.5g, carb 24.1g, protein 9.1g NUTRITIONAL INFO (per donut - with glaze): 179 calories, fat 4.5g, carb 26.1g, protein 9.2g Preparation: Preheat the oven to 350°F (180°C). Grease a non-stick donut pan with softened butter or cooking spray. In a bowl, sift together the ground oats (or oat flour), cornstarch, and baking powder. Set aside. In another bowl, whisk together the eggs, maple syrup, lemon juice, peanut butter, and Skyr (or Greek yogurt) until well combined. Gradually add the dry ingredients to the wet ingredients, mixing with a spatula until a smooth batter is formed. Gently fold in the blueberries, ensuring they are evenly distributed throughout the batter. Transfer the batter to a piping bag and pipe it into the donut holes of the prepared pan. Bake the donuts in the preheated oven for about 15 minutes. Remove the pan from the oven and let the donuts cool for 5 minutes. Then, transfer them to a wire rack to cool completely. While the donuts are cooling, prepare the healthy donut glaze. In a saucepan, combine the lemon juice, agave nectar (or maple syrup), water, and cornstarch. Stir to combine. Heat the glaze mixture over medium heat, stirring continuously, until it thickens to a desired consistency. This should take approximately 1-2 minutes. Allow the glaze to cool slightly. Dip each cooled donut into the glaze, and place them back on the wire rack to allow any excess glaze to drip off. Enjoy!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5