У нас вы можете посмотреть бесплатно Cheesy Garlic Knots | PICS или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cheesy Garlic Knots Prep: 20 minutes Bake: 15 minutes Serves: 8 PICS™ Original Non-Stick Cooking Spray ½ cup PICS™ Shredded Low-Moisture Whole Milk Mozzarella Cheese ½ cup PICS™ Sweet Cream Unsalted Butter, softened ¼ cup PICS™ Grated Parmesan Cheese 1 tablespoon minced garlic 1 teaspoon chopped fresh oregano 1 teaspoon chopped fresh thyme 1 can (16 ounces) PICS™ Jumbo Buttermilk Biscuits 1. Preheat oven to 375°. Line rimmed baking pan with parchment paper; spray with cooking spray. In large bowl, stir mozzarella cheese, butter, Parmesan cheese, garlic, oregano and thyme. Makes about 1 cup. 2. On floured work surface, flatten each biscuit to ¼-inch thick with hands or rolling pin; spread each with 1½ tablespoons cheese mixture. Fold biscuits in half to enclose cheese mixture; roll each biscuit into an 8-inch-long rope and tie each into a knot. Place knots on prepared pan; top with remaining ¼ cup cheese mixture. 3. Bake knots 15 minutes or until golden brown. Makes 8 knots. Approximate nutritional values per serving (1 knot): 271 Calories, 15g Fat (8g Saturated), 38mg Cholesterol, 578mg Sodium, 28g Carbohydrates, 0g Fiber, 4g Sugars, 6g Protein