У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic Gluten Free Pound Cake Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This tested recipe for traditional gluten free pound cake is the moist and tender, dense and buttery, just like you remember. FULL RECIPE: https://glutenfreeonashoestring.com/c... INGREDIENTS 16 tablespoons (224 g) unsalted butter, at room temperature 1 cup (200 g) granulated sugar 9 ounces (about 4 extra-large or 5 large) eggs at room temperature, beaten 2 teaspoons pure vanilla extract (or 1 1/2 teaspoons vanilla extract + 1/2 teaspoon almond extract) 1 cup 9 tablespoons (220 g) all-purpose gluten free flour* 1/2 teaspoon xanthan gum (omit if your blend already contains it) 1 teaspoon kosher salt *I really like this recipe even better when it’s made with gluten free cake flour, which is a blend of 82% all purpose gluten free flour + 18% cornstarch. In this recipe, that would be 180 grams all purpose gluten free flour + 40 grams cornstarch.