У нас вы можете посмотреть бесплатно Ciorbă Tradițională de Perișoare или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Instagram : / alexandru.basaraba Facebook : / basarabaalex Ingrediente (10 porții): Os de porc cu carne 1 bucată (sau oase de vită sau porc) Carne tocată de porc 1 kg ( sau amestec vită+porc) Morcovi 4 mici Păstârnac 1 Rădăcină pătrunjel 1 Ceapă 2 Un sfert de țelină mare Ardei roșu 1 Pătrunjel frunze 3 legături Leuștean în oțet 2 mâini mici Smântână 40% 3 linguri Ouă 3 pentru dresătură + 2 ouă pentru perișoare Bulion de casă 250 ml Moare de varză 600 ml Apă 4 litri + 50 ml pentru compoziția perișoarelor Sare, piper