У нас вы можете посмотреть бесплатно Home-Style Chicken Curry | Simple & Delicious | Cooking with Chef Kapil или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Home-Style Chicken Curry | Simple & Delicious |Desi Chicken Curry Jo Har Ghar Mein Banti Hai | Authentic Indian Recipe | Cooking with Chef Kapil #HomeStyleChickenCurry #DesiChicken #chickenlovers Ingriedients Chicken marination Chicken -1kg Curd -200gm Ginger garlic paste -15gm Salt -5gm Kashmiri mirch powder-5gm Turmeric powder-5gm For gravy Oil -100ml Whole spice -30gm jeera whole -2gm Onion paste -400gm Ginger garlic paste -50gm Tomato chopped-200gm Turmeric powder-10gm Kasmiri mirch-10gm Salt -15gm Dhania powder-30gm Kasuri methi -2gm Garam masala -2gm Ginger chopped -10gm Green chilli chopped-5gm Hara dhania -15gm Instructions: 1. Heat oil in a kadhai or deep pan. Add whole spices the add onion paste and sauté until golden brown. 2. Add ginger-garlic paste , Cook till raw smell goes away. 3. Add chopped tomatoes and cook until soft and oil separates. (Optional: Add a pinch of salt to help tomatoes cook faster.) 4. Mix in turmeric, red chili powder, and coriander powder. Cook for 2-3 minutes. 5. Add the marinated chicken pieces. Bhuno (sauté) on medium-high heat for 5-6 minutes till chicken is nicely coated with masala. 6. Add ginger and green chilli chopped(if using), stir well and cook for 2 more minutes. 7. Pour in enough water for the curry consistency you want. Cover and simmer for 15-20 minutes or until chicken is fully cooked. 8. Sprinkle garam masala, kasuri methi and chopped coriander leaves. Mix and cook for another 2-3 minutes. 9. Done! Serve hot with naan,rice or roti.