У нас вы можете посмотреть бесплатно I DRY AGED a Pork Shoulder for 35 DAYS (the key to the best pulled pork) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pulled pork is one of the most forgiving cuts in barbecue. The shoulder is filled with collagen and fat, which ensures the end result is almost always tender and juicy. But that doesn’t mean we can’t make it even MORE juicy and even MORE tender. In this video we test 3 unique methods, the results surprised even me! ————— SUBSCRIBE and RING THE BELL to get notified when I post a video! PLATFORMS -Snapchat: https://www.snapchat.com/add/maxtheme... -Instagram: / maxthemeatguy -TikTok: / maxthemeatguy -Facebook: / maxthemeatguy -YouTube: / maxthemeatguy DISCOUNTS https://www.beacons.ai/maxthemeatguy WEBSITE https://www.maxthemeatguy.com/ FILMED BY Sophia Greb / sophiagreb ————— #pulledpork #dryaged #dryaging #pork #tastetest #wetbrined #drybrined