У нас вы можете посмотреть бесплатно Soup's On at Dartmouth или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Dartmouth Dining Services' lead cook at Collis Café, Donna Donnelly, talks about the favorite parts of her job and shares the recipe of one of Collis' more popular dishes: the African Peanut Soup. African Peanut Soup (Serves eight) 12 cups vegetable stock ¼ teaspoon black pepper ¼ teaspoon crushed red pepper ½ cup uncooked brown rice ⅔ cup smooth peanut butter 2 medium onions chopped 2 large green or red peppers chopped/diced 4 cloves of garlic minced 2 tablespoons of oil Simmer first 4 ingredients for 30 minutes. After 15 minutes, add brown rice. After 30 minutes, stir in peanut butter until soup is smooth. Continue to heat gently; add salt and pepper to taste. As soup mixture simmers, sauté onions, peppers and garlic in oil until they begin to brown. Add onions, peppers, and garlic to soup, and serve.