У нас вы можете посмотреть бесплатно The Role of Fats in Bread Making | Butter, Olive Oil, Shortening или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Bread really only needs 4 ingredients: flour, water, salt, and yeast. But in bread recipes almost everywhere, you'll find that fat is treated like a ubiquitous 5th ingredient. Whether it's in the form of butter, shortening, or oil, it seems to be very important in getting soft and fluffy bread. Why is that? What does fat do in bread making? How do we make the best use of it and what are some things to pay attention to? Find out more in the video! feat. @SeraphineLisheChannel #breads #oliveoil #butter Chapters 0:28 The Fifth Necessary Ingredient 1:48 Dough with Fat 3:07 Olive Oil 3:29 Butter 3:51 Shortening 4:17 Eggs 4:48 How to use fats effectively in our baking