У нас вы можете посмотреть бесплатно The sticky texture is very popular! How to make delicious “Chinese Chimaki” at home или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thank you for watching. This time, we will show you how to make Chinese Chimaki, which is seasoned glutinous rice wrapped in bamboo skin and steamed. Chinese chimaki, with its glutinous texture and many ingredients, is one of the most popular Chinese dishes. It can also be made at home, so please try it. Chinese Chimaki (Ingredients) For 8 pieces 2 cups glutinous rice 2 dried shiitake mushrooms 200 g pork loin 100 g boiled bamboo shoots 60 g carrot 2 tsp dried shrimp 1 tablespoon cooking oil 100ml of the reserved juice of dried shiitake mushrooms 300ml water (Seasoning) 3 tbsp soy sauce 1 tbsp sake 1 1/2 tablespoons sugar 1 teaspoon sesame oil Place in a steamer with steam and steam over medium heat for 15 minutes. #Chinese Chimaki #Yasai no hi channel #steamer