• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

印度风味的煎鱼 香料和鱼肉的搭配实在太好味 看到流口水 | Mr. Hong Kitchen скачать в хорошем качестве

印度风味的煎鱼 香料和鱼肉的搭配实在太好味 看到流口水 | Mr. Hong Kitchen 1 year ago

Cooking

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
印度风味的煎鱼 香料和鱼肉的搭配实在太好味 看到流口水 | Mr. Hong Kitchen
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 印度风味的煎鱼 香料和鱼肉的搭配实在太好味 看到流口水 | Mr. Hong Kitchen в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 印度风味的煎鱼 香料和鱼肉的搭配实在太好味 看到流口水 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 印度风味的煎鱼 香料和鱼肉的搭配实在太好味 看到流口水 | Mr. Hong Kitchen в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



印度风味的煎鱼 香料和鱼肉的搭配实在太好味 看到流口水 | Mr. Hong Kitchen

香料炸鸡做法:    • 香料炸鸡 Ayam Goreng Berempah |Aromatic Fried ...   材料: 蒜头 生姜 香茅 调料: 盐 辣椒粉 小茴香粉 香菜籽粉 黄姜粉 酸甘水/柠檬水 清水 玉米淀粉 Ingredients (Diana Aw) 1. Smaller Grouper Fish, make a few cuts on the body for both sides. 2. Curry leaves, 1-2 stalks 3. Corn flour (coat the fish before fry) Rempah ingredients 1. Garlic 4 cloves 2. Ginger small piece, cut slices 3. Lemongrass 1 stalk, cut slices 4. Salt 1tsp 5. Chilli powder 2tbsp 6. Cumin powder 2tsp 7. Coriander powder 2tsp 8. Turmeric powder 2tsp 9. Lime Juice 2tsp 10. Water little 11. Corn flour 1-2tsp Method 1. Blend the rempah ingredients 1-3, then mix with ingredients 4-10. Then add corn flour and mix well. Coat the fish with rempah and leave in the fridge for min 4hrs, best overnight. 2. Set the fish in room temperature for 30min. 3. Coat the fish with little corn flour on both sides 4. Heat wok with oil and fry the fish. Add in curry leaves for the last few minutes. Take 15min to cook 5. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel:    / mrhongkitchen阿鸿厨房   Mr. Hong Kitchen Facebook Page:   / mrhongkitchen   Instagram:   / mrhongkitchen   #chefhong #mrhongkitchen #fish #香料炸鱼 #ikangoreng

Comments
  • The fried fish will not stick to the pan, the skin will not break, and it will be very complete. 1 year ago
    The fried fish will not stick to the pan, the skin will not break, and it will be very complete.
    Опубликовано: 1 year ago
    2633131
  • 五香肉卷 Ngoh Hiong |Ngoh Hiang,  做一次可以吃很久!Make once and eat for a long time! 1 year ago
    五香肉卷 Ngoh Hiong |Ngoh Hiang, 做一次可以吃很久!Make once and eat for a long time!
    Опубликовано: 1 year ago
    507768
  • 自从知道了这个配方,Costco必买的海鲈鱼 (Branzino) 有了最好的归宿|简单、健康、美味|地中海风味烤鱼 Oven Roasted Branzino 3 years ago
    自从知道了这个配方,Costco必买的海鲈鱼 (Branzino) 有了最好的归宿|简单、健康、美味|地中海风味烤鱼 Oven Roasted Branzino
    Опубликовано: 3 years ago
    930201
  • Chef Po teach you how to make《White Cut Chicken》with《Ginger Scallion Sauce & Garlic Sauce》 6 hours ago
    Chef Po teach you how to make《White Cut Chicken》with《Ginger Scallion Sauce & Garlic Sauce》
    Опубликовано: 6 hours ago
    12705
  • 【EP02.古早味好煮意】马来风味甜辣鸡的做法 2 weeks ago
    【EP02.古早味好煮意】马来风味甜辣鸡的做法
    Опубликовано: 2 weeks ago
    3965
  • 炸鱼排 如何调面糊,挂浆,炸出酥脆的纹路 7 years ago
    炸鱼排 如何调面糊,挂浆,炸出酥脆的纹路
    Опубликовано: 7 years ago
    2060451
  • TOFU WITH PEANUT SAUCE 本地风味小吃Tauhu Bakar特调的浓酱配上香喷喷的烤豆腐和爽脆的蔬菜 | Mr. Hong Kitchen 1 year ago
    TOFU WITH PEANUT SAUCE 本地风味小吃Tauhu Bakar特调的浓酱配上香喷喷的烤豆腐和爽脆的蔬菜 | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 1 year ago
    139445
  • 锁住了鱼肉的水份 保留了姜丝的原色 酱汁不要只加生抽 | Pan frying fish | golden ginger | Mr. Hong Kitchen 9 months ago
    锁住了鱼肉的水份 保留了姜丝的原色 酱汁不要只加生抽 | Pan frying fish | golden ginger | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 9 months ago
    349668
  • Indonesia Chicken Rendang 印尼仁当鸡,一道风味非常独特的料理,仁当咖喱鸡 4 years ago
    Indonesia Chicken Rendang 印尼仁当鸡,一道风味非常独特的料理,仁当咖喱鸡
    Опубликовано: 4 years ago
    1460505
  • 宣称中国将武力改变亚洲现状   美国逼亚太盟友备战中国? | 八点最热报 31/05/2025 4 hours ago
    宣称中国将武力改变亚洲现状 美国逼亚太盟友备战中国? | 八点最热报 31/05/2025
    Опубликовано: 4 hours ago
    20486

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS