У нас вы можете посмотреть бесплатно Lo Mai Gai ❤️ 糯米鸡 做法 (Steamed Glutinous Rice with Chicken) | Step by Step Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Step by Step Recipe how to make Lo Mai Kai (Steamed Glutinuous Rice with Chicken). 完整糯米鸡食谱与制作方法。 Ingredients 材料: ▶️ Fried Glutinous Rice 炒糯米 glutinous rice 糯米 200g (Soaked for 4 hour & rinsed) (浸泡四小时去水) soy sauce 酱油 2 tbsp oyster sauce 蚝油 2 tbsp black soy sauce 黑酱油 1 tbsp sesame oil 麻油 1 tbsp pinch of pepper powder 胡椒粉少许 cooking oil 食油 garlic 蒜米 Chinese sausage 腊肠 pinch of salt 盐少许 ▶️ Chicken Meat 鸡肉 chicken thigh 鸡腿肉 soy sauce 酱油 1 tbsp oyster sauce 蚝油 1 tbsp black soy sauce 黑酱油 1 tbsp fragrant rice wine 香米酒 2 tbsp sesame oil 麻油 1 tbsp corn flour 玉米粉 1 tbsp pinch of pepper powder 胡椒粉少许 mushrooms 香菇 Marinate the chicken meat for 30 minutes. 腌鸡肉三十分钟。 Spread with oil inside the bowl. 在碗内涂上油。 Place chicken meat & fried glutinous rice into the bowl, press firm. 将鸡肉和炒糯米放入碗中压平。 Before steam, drizzle with 1 tbsp of water for small bowl while 4 tbsp of water for big bowl. 蒸之前,小碗的淋上一汤匙的水,大碗的淋上四汤匙的水。 ⏰ Cooking time: Steam 1 hour over high heat. 大火蒸一个钟。 请"订阅"我的频道,点击铃铛🔔可以收到最新影片的通知哦 Please "SUBSCRIBE" my Channel & Hit the bell 🔔 so you won't miss any of my videos. / @travelfoodtech #糯米鸡 #lomaigai #糯米鸡食谱