У нас вы можете посмотреть бесплатно Pesticides in Food: Residues, risks and reality или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Dr. Carl Winter, Cooperative Extension food toxicologist and vice chair of the Department of Food Science and Technology at UC Davis Pesticide residues in foods represent an issue of considerable public concern. How much residue is in our foods and are these amounts risky? Dr. Carl Winter, Cooperative Extension food toxicologist and vice chair of the Department of Food Science and Technology at UC Davis, addressed these issues and provided answers to several popular consumer questions about food safety. Dr. Winter is a Fellow of the Institute of Food Technologists and the 2012 recipient of the Borlaug Council for Agricultural Science and Technology Communication Award. View the presentation, read the slides and hear Dr. Winter sing about food safety.