У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Patatnik - traditional Bulgarian dish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Patatnik Ingredients: 1. 300g of unsmoked bacon 🥓 2. 1 egg 🥚 3. 2 garlic 🧄 clove 4. Handfuls of spearmint🍃 5. 140g white cheese (feta) 6. 60g butter 🧈 7. 3 filo pastry sheets 8. Cooked potatoes 🥔 - 7 9. Salt&Pepper to season Method: Chop the bacon in small pieces and fey until nice and golden, brush cast iron pan 24cm with lots of butter. Lay 2 filo sheets on the bottom. Mash the potatoes and mix with the bacon, egg, chopped spearmint, crumbled cheese, chopped garlic and butter 30g. Season with salt and pepper. Tip the mixture on top of the filosheets, press firmly and lay another sheet. Tuck all edges and cover with some more butter. Fry on a hob medium heat for 7/8 minutes, than transfer onto a oven 10/12 at 180°. Enjoy this delicious recipe 👍👨🍳✌️💫🍽