У нас вы можете посмотреть бесплатно 華麗的 白色聖誕樹蛋糕 Elegant Christmas Tree Cake | ASMR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#ASMR #EngSub | Recipe/食譜 0:17 Follow me on Instagram / on.cooking.with.amy ——————————————————————————————————— An elegant Christmas cake put together with simple sheet cake and buttercream. You can also use sponge cake, or any cake will do. Decorated with buttercream to create a Christmas tree look then garnish with chocolate balls and sugar beads as decor. It's an easy and eye catching dessert for the holiday. 簡單的全蛋蛋糕搭配奶油霜,就能做出造型可愛、吸睛的聖誕樹蛋糕。蛋糕口感濕潤,配上綿密的奶油霜,非常適合寒冷冬季的節慶甜點。在沒有下雪的國度,也能有 White Christmas的氣氛。 烘焙筆記: 可以用任何現成的蛋糕來製作。 用圓形模具切蛋糕時,如果是一組10-12個尺寸,尺寸差異很小的模具就需要跳過一個尺寸,需要太多片蛋糕才能堆疊出圓錐形。 品嚐時建議搭配茶或咖啡,蛋糕也可以搭配水果或果醬一起品嚐。 ——————————————————————————————————— 🔸 Ingredients (grams) Baking: 180°C for 8-10 minutes Yield: 3 mini cakes Mold: 20x30cm baking tray 《Genoise Cake》 5 eggs 125g sugar 146g cake flour 58g butter 25g milk 1tsp vanilla extract 《Swiss buttercream》 122g egg white 243g sugar 405g butter 2tsp vanilla extract 1/2 tsp salt 《Decor》 some chocolate balls some sprinkles +++++++++++++++++ 🔸 食材 (公克) 烘烤: 180度,8-10分鐘 份量:2個迷你蛋糕 模具:20x30公分烤盤 《全蛋蛋糕》 5顆 蛋 125g 糖 146g 低筋麵粉 58g 奶油 25g 牛奶 1茶匙 香草精 《瑞士奶油霜》 122g 蛋白 243g 糖 405g 奶油 2茶匙 香草精 1/2茶匙 鹽 《裝飾》 少許 裝飾巧克力球 少許 裝飾糖珠