У нас вы можете посмотреть бесплатно Chocolate cupcakes without sugar — yes, it’s possible. 🍫 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chocolate cupcakes without sugar — yes, it’s possible. 🍫 In this video, I show you how to make soft, moist, and rich chocolate cupcakes using allulose, a rare sugar that tastes like real sugar but has almost zero calories and no blood sugar spike. Allulose behaves like sugar in baking, which means you still get the perfect texture, moisture, and chocolate flavor — without the guilt. 👉 Watch the full video for step-by-step instructions. 🧁 Ingredients • 40 g Rolled oats (ground into flour) • 40 g All-purpose flour • 2 eggs • 120 g Greek yogurt • 60 g milk • 20 g Unsweetened cocoa powder • 25 g Whey protein powder • 90 g Allulose sweetener • 6 g Baking powder • A pinch of salt 🔥 Baking • Temperature: 165°C • Time: 10–12 minutes 🧪 What is Allulose? Allulose is a naturally occurring rare sugar found in small amounts in foods like figs and raisins. It tastes almost exactly like sugar, but your body barely metabolizes it — meaning very low calories and minimal impact on blood sugar. That’s why it’s perfect for sugar-free and diet-friendly baking. 💡 Notes • No sugar • No oil • Soft and moist texture • Perfect for healthy desserts and cutting phases #sugar #nosuger #oil #nooil #baking #cooking #egg #recipe #allulose #whey #wheyprotein #cake #diet #chocolate #cocoa #dessert #chef #studio #sweet #cake