У нас вы можете посмотреть бесплатно Soepseizoen: 'Peking soep' zoals bij de Chinees/Soupseason: (Dutch) Chinese restaurant 'Peking soup' или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
= English version below = *Recept (2 personen): tl = theelepel el = eetlepel *Ingrediënten (2 personen): Kippenbouillon - 800 ml Kip - 70 gr Ei - 1 stuk Chinese Shiitake paddenstoelen - 60 gr (geweekt) Paprika groen & rood - 75 gr *Kippenbouillon: Kippenbout - 1 stuk (+/- 300 gr) Gember - 4 gr Lente-ui - +/-10 cm lang Heet (gekookt) water - 1 liter *Smaakmakers voor soep: Sambal Oelek - 2 tl Lichte sojasaus - 1 el Donkere sojasaus - 2 tl Donkere rijstazijn - 2 el Suiker - 1 tl Zout - naar smaak Witte peper - naar smaak Maizena-mix - 3 el maizena + 45 ml water Sesamolie - 2 tl Lente-ui - 10 gr =============================================================================== *Recipe (2 persons): tsp = teaspoon tbsp = tablespoon *Ingredients (2 persons): Chicken stock - 800 ml Chicken - 70 gr Egg - 1 piece Chinese Shiitake mushrooms - 60 gr (soaked) Bell pepper green & red - 75 gr *Chicken bouillon: Chicken leg - 1 piece (+/- 300 gr) Ginger - 4 gr Scallions - +/-10 cm long Hot (boiled) water - 1 liter *Seasoning for soup: Sambal Oelek - 2 tsp Light soy sauce - 1 tbsp Dark soy sauce - 2 tsp Dark rice vinegar - 2 tbsp Sugar - 1 tsp Salt - to taste White pepper - to taste Cornstarch mix - 3 tbsp cornstarch + 45 ml water Sesame oil - 2 tsp Scallions - 10 gr