У нас вы можете посмотреть бесплатно The best recipe for delicious mackerel. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🔔 Mackerel soup. (1T=Rice spoon) 2 mackerel, 800g Winter grown cabbage, 2L water , 1 onion (150g), 3~4 Cheongyang red pepper, 1T coarse salt, 2 green onion, 4T Korean style soy sauce, 1T doenjang (30g), 3T red pepper powder (27g) ), minced garlic 1T, ginger powder 1/6T, salt ½T. ----------------------------------------------- ✨ Mackerel soup. 1. Put mackerel and 1L of water in a pot and boil over high heat for 15 minutes. 2. Remove the mackerel and cool it. 3. After trimming the winter grown cabbage, blanch it with 1T coarse salt and 1T of winter grown cabbage in boiling water. 4. Rinse in cold water, squeeze out the water and tear into pieces. 5. Winter grown cabbage, Korean style soy sauce 2T, doenjang 1T (30g), red pepper powder 2T (18g), and plenty of minced garlic 1T, and mix. 6. Chop the onion, green onion and cheongyang pepper. 7. Apply mackerel thorns. 8. Add 1L of water to the mackerel and mash it to make it easy to eat. (Refer to the video for detailed explanation) 9. Add the mackerel meat to the boiled mackerel and boil over high heat. 10. When boiling, add 1/6T ginger powder, Winter grown cabbage, onion, red pepper, and green onion and boil for 5 minutes. 11. Add 1T red pepper powder (9g), 2T Korean style soy sauce and boil for 10 minutes. 12. Season with salt. #mackerel #mackerel dish